ویزای بشر دوستانه استرالیا از سوی دولت این کشور
با بودجه سالیانه مصوب،در راستای حمایت از مردم جنگ زده، شهروندان تحت فشار تبعیض و ظلم و مشکلات طبیعی مانند سیل و زلزله در نظر گرفته شده است.
ویزا بشر دوستانه استرالیا
با این ویزا می توانید در صورت مواجهه با تبعیض اساسی یا نقض حقوق بشر و داشتن یک پیشنهاد دهنده معتبر، به استرالیا مهاجرت کنید و به طور دائم با خانواده خود در این کشور بمانید.
ویزای پناهندگی و بشردوستانه به افرادی که در خارج از استرالیا نیاز به حمایت دارند، امکان اسکان مجدد و داشتن ویزای مناسب برای ورود میدهد.
این ویزا را می توان بر اساس ارجاع کمیسیون عالی سازمان ملل متحد برای پناهندگان یا بر اساس پیشنهاد یک شهروند استرالیایی، مقیم دائم، شهروند نیوزلند واجد شرایط یا توسط یک سازمان پیشنهادی تایید شده اعطا کرد.
در این مطلب قصد داریم از شرایط و مدارک ویزای بشردوستانه استرالیا صحبت کنیم ولی نکته ی بسیار مهم این است که این ویزا تحت هیچ شرایطی برای افرادی که به دنبال مهاجرت به استرالیا هستند توصیه نمی شود.
اقدام قانونی و اخذ ویزای استرالیا بر اساس شرایط و استاندارد های واقعی است.
شرایط ویزای بشر دوستانه
متقاضی ویزای بشر دوستانه با مراجعه به نهادها و سازمانهای بشر دوستانه ملی یا بین المللی، درخواست پناهندگی خود را به کشور مورد نظر مانند استرالیا ارسال میکند.
در صورتی که متقاضی این ویزا واجد شرایط باشد میتواند ویزای کشور مورد نظر را دریافت کند.
مدت زمان دریافت ویزای بشر دوستانه
در سه حالت کلی فرد متقاضی حق درخواست ویزای بشردوستانه دارد:
به صورت معمول مراحل بررسی پروندههای ویزای بشردوستانه طولانی است و بین 18 تا 48 ماه زمان لازم دارد.
- متقاضی از لحاظ سیاسی در خطر باشد؛
- متقاضی ثابت کند که در منطقه جنگی زندگی کرده و یا میکند؛
- متقاضی ثابت کند که ادامه زندگی در کشورش خطرناک و غیر انسانی بوده و تهدید جانی شده است.
- متقاضی ویزای بشر دوستانه با مراجعه به نهادها و سازمانهای بشر دوستانه ملی یا بین المللی، درخواست پناهندگی خود را به کشور مورد نظر مانند استرالیا ارسال میکند.
در صورتی که متقاضی این ویزا واجد شرایط باشد میتواند ویزای کشور مورد نظر را دریافت کند.
مدت زمان دریافت ویزای بشر دوستانه
به صورت معمول مراحل بررسی پروندههای ویزای بشردوستانه طولانی است و بین 18 تا 48 ماه زمان لازم دارد.
مدارک اثبات، شرط اول
مهم است که فرد متقاضی مدارک و شواهد لازم در خصوص ادعای آزار و اذیت در کشورش را ارائه بدهد.
کشورهای آلمان، استرالیا، کانادا، فرانسه، سوئیس، سوئد و انگلیس بالاترین میزان پناهندگی با ویزای بشر دوستانه را در سال 2021 ثبت کردهاند.
اگر شما مقیم دائم استرالیا، شهروند استرالیا یا شهروند نیوزلند واجد شرایط هستید، ممکن است بتوانید از متقاضیان ویزا با پیشنهاد درخواست ویزا برای پناهندگی یا ویزای بشر دوستانه حمایت کنید.
تغییرات ویزای بشر دوستانه استرالیا
از سال 2014 تا کنون بارها شاهد تغییرات و ویرایش ویزای موسوم به بشر دوستانه در دولت استرالیا بودهایم.
استرالیا این حجم از تغییرات قانونی را لازم و در راستای به روز رسانی شرایط جهان عنوان کرده است.
انواع ویزای بشردوستانه در استرالیا
ویزای بشردوستانه استرالیا دارای 5 ساب کلاس یا زیرشاخه است:
. ویزای بشر دوستانه زیر کلاس 200
این ویزا مخصوص افرادی است که درخواست خود را از کشور مبدا ارسال میکنند. این ویزا شرایط بسیار سختگیرانهای دارد و به ویزای REFUGEE مشهور است.
ویزای بشر دوستانه زیر کلاس 201
این نوع از ویزای بشردوستانه مخصوص کسانی است که مورد آزار و اذیت در حوزه دین و مذهب، اعتقادات شخصی، نژاد و غیره قرار دارند.
ویزای بشر دوستانه زیر کلاس 202
این ویزا مخصوص افرادی است که با نقض آشکار حقوق بشر مواجه هستند. این فرد باید حتما بالاتر از 18 سال سن داشته و ساکن خود استرالیا یا نیوزلند باشد.
ویزای بشر دوستانه زیر کلاس 203
این ویزا به ویزای نجات مشهور است، خیلی سریع بررسی میشود و اگر فرد متقاضی واجد شرایط باشد خیلی زود برای وی ویزا صادر خواهد شد. البته که مدارک لازم برای اثبات چنین ادعایی باید محکمه پسند و مورد استناد باشند.
اکثر برنامه های در نظر گرفته شده تحت این زیر کلاس توسط UNHCR به استرالیا ارجاع داده میشود، در شرایطی که نیاز به تخلیه یا قطع عضو مربوط به یک موضوع پزشکی نیست و آنقدر فوری است که رسیدگی به اولویت پناهندگان ناکافی است. هیچ ارتباط واضحی با کشور دیگری که اسکان اضطراری ارائه می دهد وجود نداشته باشد و هیچ نگرانی شخصیتی یا امنیتی وجود نداشته باشد.
ویزای بشر دوستانه زیر کلاس 204
این ویزا مخصوص بانوان است. زنانی که خارج از کشور اصلی خود و همراه با خطر زندگی میکنند. این افراد توسط کمیسیون عالی پناهندگان سازمان ملل متحد شناسایی و وضعیت مورد ادعای آنها بررسی خواهد شد.
چه کسی می تواند ویزای بشردوستانه را حمایت کند؟
این ویزا معمولاً به افرادی اعطا می شود که از سوی کمیسریای عالی پناهندگان سازمان ملل به عنوان پناهنده و برای اسکان مجدد به وزارت امور داخله معرفی شدهاند
جدول محتواها
★★★★★
دیدگاهتان را بنویسید