روز جهانی قدس
۴۴ سال پیش امام خمینی (ره) آخرین جمعه ماه رمضان را به عنوان روز جهانی قدس نام گذاری کرد.
روزی که اکنون به عنوان نمادی برای وحدت میان مسلمانان تبدیل شده است.
اگر پیام تاریخی بنیانگذار انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) را برای نام گذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان مشاهده کنیم، به هیچ وجه احساس نمیکنیم که از این پیام ۴۴ سال گذشته است و گویی فردی در روزهای اخیر چنین پیامی را منتشر کرده است. پیامی که هنوز تاریخ مصرف آن تمام نشده است و از آن میتوان راه و روشی برای اتحاد و همبستگی نه تنها در ایران بلکه برای تمامی کشورهای مسلمان و آزاده جهان دانست.
امام خمینی (ره) در، ۱۳ رمضان ۱۳۹۹ق (۱۶ مرداد ۱۳۵۸ش) در پیامی خطاب به مسلمین ایران و جهان، آخرین جمعه ماه رمضان را روز قدس نامید و از مسلمانان جهان و دولتهای اسلامی خواست برای کوتاه کردن دست دولت اسرائیل و پشتیبانان آن به هم بپیوندند. پیام مذکور در واکنش به حمله نیروهای اسرائیلی به مسجدالاقصی و همچنین بمباران جنوب لبنان صادر شد.
امام خمینی در پیام خود فرمودند:
بسم الله الرحمن الرحیم
من طی سالیان دراز، خطر اسرائیل غاصب را گوشزد نمودم که این روزها به حملات وحشیانه خود به برادران و خواهران فلسطینی شدت بخشیده است و به ویژه در جنوب لبنان به قصد نابودی مبارزان فلسطینی پیاپی خانه و کاشانه ایشان را بمباران میکند. من از عموم مسلمانان جهان و دولتهای اسلامی میخواهم که برای کوتاه کردن دست این غاصب و پشتیبانان آن به هم بپیوندند و جمیع مسلمانان جهان را دعوت میکنم آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را که از ایام قدر است و میتواند تعیین کننده سرنوشت مردم فلسطین نیز باشد، به عنوان «روز قدس» انتخاب و طی مراسمی همبستگی بینالمللی مسلمانان را در حمایت از حقوق قانونی مردم مسلمان فلسطین اعلام نمایند.
از خداوند متعال پیروزی مسلمانان را بر اهل کفر خواستارم.
امام خمینی (ره)، روز قدس را نه تنها روز فلسطین، بلکه روز اسلام و روز حکومت اسلامی دانسته و آن را مقدمهای برای بسیج عمومی اسلامی و تشکیل حزب مستضعفین در تمام دنیا معرفی کرده است.
امسال، اما روز جهانی قدس برای ما تفاوت دارد، شنیدن و دیدن تصاویر جنایتها و حملات وحشیانه صهیونیستها
به نمازگزاران حاضر در مسجدالاقصی و آزار و اذیت فلسطینیها در نوار غزه تا عملیات موشکی و هوایی شرارتآمیز
در سوریه و لبنان که نه از سر اقتدار، بلکه نشانه اوج شکست و با هدف انحراف افکار داخل و خارج از طریق پنهان کردن عمق،
ابعاد بحران شکننده موجود است. باعث شده است امسال روز جهانی قدس رنگ و بویی دیگر داشته باشد و حضور در آن از اهمیت
ویژهای برخوردار باشد. راهپیمایی که با وجود مشکلات شدید داخلی صهیونیستها شاید آخرین آن در زمان حیات این رژیم منحوس باشد
چرا که آنها نیز اعتراف کرده اند که این رژیم هر روز پیش از گذشته به نابودی نزدیک میشود.
در این روزها کارشناسان خارجی و حتی مسئولین رژیم صهیونیستی حرف از پایان این رژیم و نابودی آن هم از درون حکومت ود میزنند
و این حرفها در شرایطی مطرح شده است که شاید در کمتر از یک دهه پیش رهبر معظم انقلاب این روزهای این رژیم منحوس را پیش بینی
کرده بود. رهبر انقلاب اسلامی در سالهای گذشته به دفعات درباره لزوم توجه به مسئله فلسطین و همراهی و حمایت تمامی ملتهای اسلامی از مردم فلسطین
سخن گفته اند، اما صحبتها ایشان درباره نابودی این رژیم هر روز بیشتر به واقعیت نزدیک میشود. جایی که رهبر انقلاب
عنوان کردن رژیم صهیونیستها ۲۵ سال آینده را نخواهند دید.
رهبر انقلاب با اشاره به جعلی بودن دولت صهیونیسیت فرمودند:
برخی صهیونیستها گفته اند با توجه به نتایج مذاکرات هسته ای، ۲۵ سال از دغدغه ایران آسوده شده ایم، اما ما به آنها میگوییم شما ۲۵ سال آینده را، اصولاً نخواهید دید و به فضل الهی، چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.رهبر انقلاب تأکید کردند: در همین مدت نیز روحیه اسلامی مبارز، حِماسی و جهادی، صهیونیستها را راحت نخواهد گذاشت.روز جهانی قدس به نماد وحدت، یکپارچگی و انسجام ملتهای مسلمان حول مسئله فلسطین و قدس شریف به عنوان اولین مسئله جهان اسلام تبدیل شده است و هر سال در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان مسلمانان در چنین روزی به میدان میآیند.
مراسم روز جهانی قدس هر سال گسترش فرهنگ مقاومت و انتفاضه در بین افکار عمومی ملتهای مسلمان و برملا کردن هرچه بیشتر ماهیت رژیم جنایتکار و صهیونیستی در افکار عمومی جهان را به همراه دارد و تاکیدی دوباره بر لزوم اتحاد هرچه بیشتر در برابر رژیم صهیونیستی به عنوان دشمن اصلی و مشترک ملتهای مسلمان و کل بشریت به شمار میرود.
جمعه ۲۵ فروردین ۱۴۰۲ در بیش از ۱۰۰۰ نقطه در ایران و در بیش از ۸۰ کشور جهان بار دیگر تمام ملتهای جهان با شعار روز جهانی قدس محور آزادی جهان اسلام و بیت المقدس به میدان میآیند و ثابت میکنند که تا نابودی رژیم صهیونیستی همچنان پای آرمان و هدفی که بنیانگار انقلاب اسلامی ایران به وجود آورده است باقی میمانند و به آن آرمان عمل میکنند.
★★★★★
دیدگاهتان را بنویسید